blank
blank

Pozdravljeni.

Vesel sem, da ste obiskali spletno stran na kateri vam lahko predstavim moje sposobnosti s katerim sem osrečil veliko svojih strank.

V svojem delovanju sem pomagal že več kot 6000 strankam. Izkušenj imam več kot 8 let s strankami.

Vse kar bi napisal, bi bilo preveč. Iz spodnjih komentarjev izveste kaj več o meni in mojih storitvah. Komentarji so bili podani po koncu opravljenih terapij in dovoljeni iz strani strank, da se objavijo z imenom ali anonimno.

Najbolj aktualne storitve po katerih me poznajo po celotni Sloveniji in tujini so:

  1. Čiščenje blokad z  zaščito
  2. Duhovi in entitete
  3. Čakre
  4. Vedeževanje ali prerokovanje
  5. Karmične vezi  itd.

Za vsako stranko, ki se naroči si vzamem čas za pogovor, vse storitve, katere so zanimive podrobno razložim. NIKOLI NE vsiljujem.

Vsaka stranka je za mene enaka. Sam pogovor poteka sproščeno.

Lahko pregledate celotno spletno stran, kjer najdete veliko informacij.

In v kolikor  želite  dodatne informacije ali samo enostaven posvet me pokličite na navadni gsm ali pišite na:

070 260 066

prerok.sem@gmail.com

Enostavno vprašajte z veseljem vam bom odgovoril. (v kolikor se ne javim pokličem nazaj) .

Vse storitve potekajo na daljavo zato nimate dodatnih stroškov s prevozom.

Po vsaki terapiji smo v kontaktu in se pogovorimo.

 

varujem osebne podatke


VARSTVO PODATKOV


Komentarji:

Storitev: Čiščenje duše z zaščito, čiščenje hiše z zaščito, čiščenje duhov. Jaz in hčerki smo se eno leto borile z negativnimi silami, ki so nam povzročale nespečnost, psihične obremenitve ter male nezgode. Po neuspešnih iskanjih pomoči pri različnih virih smo že skoraj obupale, nato pa smo našle Damjana. Ni besed, ki bi lahko opisale, kako smo mu hvaležne za njegov hiter odziv in njegovo pomoč! Po čiščenju duš ter čiščenju hiše, v kateri je našel temne sile ter entitete, ki so nam pobirale energijo, se spet počutimo osvobojene, našle smo miren spanec, v naše življenje pa se je spet vrnilo pozitivno razmišljanje. Damjan, NAJLEPŠA HVALA za vso pomoč! Večno ti bomo hvaležne! Urška

blank

Zelo sem zadovoljna z čiščenjem in zaščito duše,hvala ti za vse.počutim se perfektno,kot ze dolgo ne. Res ti hvala. L.p.

blank

Spoštovani Damijan, pravijo da se človek ki rabi pomoč in je nikjer ne dobi oprime še tako tanke bilke. Vendar sem jaz , ko sem vas poklicala že v vašem glasu zaznala nekaj več. Ko pa sva začela sodelovati (čiščenje duše )in ste vse družinske člane ˝prebrali˝˝ oz. ste nas opisali do potankosti take kot smo, ,sem bila nemalo da ne šokirana. Takšne podrobnosti, ki se jih včasih še sami ne zavedamo ste vi imeli na dlani. Z vašo pomočjo se ponovno sestavljamo in čutiti je , da se vsak zase ne samo bolje počuti , tudi pozitivna energija se spet čuti v naši hiši. Še enkrat vam iskrena hvala za ves trud ki ste ga vložili v nas in za naše dobro. Iskreno povedano, vaše delo je neverjetno in vas toplo priporočam vsem ki želijo v svoje življenje prinesti mir , sproščenost , zaupanje vase in vse kar je dobro . Hvala Natali

blank

Jelka K.

Zadeva: Čiščenje duše in zaščita Sporočilo: Jaz sploh ne morem verjeti, kako se mi je življenje spremenilo, odkar mi je Damjan ščistil blokade. Kot mi je povedal, jih ni bilo ravno malo, ampak ogromno. Zdaj pa sem čisto druga oseba: energije imam ogromno, po dolgem, dolgem, času imam neverjetno srečo na ljubezenskem področju, pa prijateljsko področje se mi je razširilo, odprlo se mi je več novih vrat v karierni oz. zaposlitveni sferi, točno vem kaj hočem, imam samozavest, pogum, ljubezen, ideje in lahko rečem, da se mi je življenje postavilo na glavo, v pozitivnem smislu. Sodelovanje z Damjanom mi je bilo zelo všeč in karkoli bom potrebovala od takšnih storitev, se bom vedno obrnila na njega in na nikogar drugega. Hvala še enkrat, Damjan! LP Jelka K.

blank

Storitev: Čiščenje duše z zaščito Z veseljem pišem svoj komentar,nisem verjela, da se bom kdaj rešila, kar nekaj let stare rane, oziroma bremena, ko se ne zaveš, da se lahko srečaš tudi s črno magijo. Po končani terapiji, sem v sebi začutila neko lahkotnost, mir, v nekem trenutku sploh nisem čutila telesa, čeprav sem se zavedela sebe. Ne bom govorila koliko terapevtov in denarja je šlo….Čeprav Damjana nisem nikoli srečala, po pogovoru pa sem mu zaupala, ja je človek, ki dela s srcem. Damjan naj lepša hvala in pazi nase.Jožica

blank

Storitev: čiščenje duše z zaščito Jaz bi se ti rad zahvalil za vse kar si naredil zame. Sedaj v sebi čutim toplino,ljubezen.....Nekaj kar se ne da opisat z besedami. Kot da bi se na novo rodil. Še enkrat ti hvala za vse. Naj te angelčki čuvajo.....

blank

Storitev: Čiščenje Duše in Zaščita Pozdravljen Damjan, hvala vam za pomoč. Zadnjič nisem mogla poklicati a sem srečna, da sem vam zaupala. Spremembe na vseh področjih se kažejo. Najbolj sem se spremenila jaz. Hvala! Marjetka

blank

Lahko rečem na kratko, v zadovoljstvo in veselje mi je, kako mi je Damijan očistil dušo, ki je bila dodobra "nabita" in z blokadami in stvarmi iz preteklosti, strahom,... Že ko slišiš njegov glas, se ti zdi, da ga poznaš že celo življenje, polno toplote in razumevanja,.... Upam in želim, da bova še sodelovala.

blank

Pozdravljen Damjan, Jaz sem imela čiščenje duše z zaščito...ne vem kaj reč, do zdaj se mi ni zgodilo nič takega, da bi mislila, da je povezano s tem...sem pa definitivno bolj umirjena in pozitivna oseba...hvala vam in vse dobro vam želim. Lep pozdrav, Kališnik Liljana

blank

Na vas sem se obrnila zaradi težav, ki jih ima mož na poslovnem področju. Zadnji dve leti mu ne gre najboljše, prej bi rekla slabo, težko dobi delo in tudi plačila niso najbolj redna..., skratka nič ne gre tako kot bi si želel. Opravili ste čiščenje duše. Trenutno bi težko rekla, da je že kaj boljše, očitno bi rabil še kakšno čiščenje. Sicer se dogovarja za  en malo večji projekt, upam da mu tokrat uspe. Sodelovanje z vami je dobro, držite se tega, kar rečete.

blank

Zadeva: čiščenje duše z zaščito Na začetku sem bila skeptična da ne bo še eden v nizu praznih obljub. Ne, ravno nasprotno. Že takoj po prvi terapiji je bil občutek boljši, zadnja terapija pa sem kar zadihala. Bila sem lahkotna,nova,sveža. Sedaj pa novim zmagam naproti z Dajanovo pomočjo. Hvala Damjan Alma M.

blank

Zelo sem zadovoljna z delom g. Damjana. Je prijazen in korekten, ter diskreten. Meni in moji mami je zelo pomagal in nama izboljšal kvaliteto življenja. Še bom prosila za nekaj čiščenj in zaščit, ker po tem postaneš čisto druga oseba in se počutiš kot bi odložil s sebe težak nahrbtnik. Hvala g. Damjan.

blank

Čiščenje in zaščita duše Dragi Damjan,res se ti od srca hvaležna za vse karkar si storiu zame in moja dva otroka..odpru si mi svet življenja..res si oseba k hoče ljudem pomagat v težkih trenutkih...naj se obrnejo nate nebo jim žal...hvala hvala hvala res si zakon pozdravček se čujeva čao metka.

blank

Glede sodelovanja in same storitve – ( čiščenje in zaščita duše ) lahko samo dodam da mi je žal da se nisem odločil že prej za Vas. Jaz sem čisto drugi človek vse negativne misli katere sem imel so izginile se sam sebe sprašujem kako je to mogoče do zdaj sem poskusil marsikaj, ampak edino kar mi je pomagalo so vaše terapije g. Damjan se sam nevem kako naj se Vam zahvalim! Lp. Dimitrij .

blank

Storitev: Čiščenje duše z zaščito Iskreno se zahvaljujem g. Damjanu,za vse dobro,ki je naredil,predvsem za prijaznost,njegov trud,na katerega je vedno pripravljen. Brez njega nam bi težko uspelo. Želim mu vso srečo in še veliko uspeha.

blank

Lepo pozdravljeni Damjan Odločila in vplačala sem storitev čiščenje duše in zaščita. Kljub temu (ali pa zato) ker ogromno delam na sebi, sem čutila, da si sama ne morem več pomagati, da je energetska prizadetost tokrat premočna.Pišem vam, ker je mogoče zanimivo tudi za vas, kaj se je zgodilo. Najprej sva se dogovorila, kako bo vse potekalo in kako storitev naj vplačam. Dobila sem račun. Ko sem poslala sliko, mislim da je bil petek, je energija začela teči. Prav čutila sem, kako se mi v telesu dogaja energetska sprememba. Čiščenje je bilo neverjetno učinkovito in močno in je trajalo intenzivno nekaj ur. Popoldan sem vas poklicala in ste mi povedali, da s čiščenjem sploh še niste začeli, da boste to naredili naslednji dan. Malo me je začudilo in nisem komentirala. Čiščenje se je intenzivno odvijalo do naslednjega dne, nato sva se slišala. Prav čutila sem, da je tista težka energija, ki me je stiskala, odšla. Vsa naslednja čiščenja, ki sva jih imela, nisem energetsko občutila, sem pa opazila, da se mi je počutje izboljšalo. Nisem še imela izkušenj s takim čiščenjem, vendar je bil cilj dosežen in ne čutim več  blokade. Ne želim, da objavite moje podatke. Hvala lepa iz srca za pomoč želim vam en krasen dan

blank

Imela sva čiščenje duše ter zaščito. Ste zelo prijazna oseba, ki mi je že na začetku razložila celoten postopek. Vzeli ste me resno, ko sem imela občutek, da me nihče ni. Hvala iz srca. Bile so res hude zadeve, a sva jih rešila.

blank

Pozdravljeni. Ciscenje in zascito sem obcutila par dni nazaj. Hvala vam. Pocutim se odlicno. Toplo vas pozdravljam. Barbara

blank

Zadeva: ciscenje in zascita duse Hvala za tvoj trud in delo okoli mene,mojega fanta in najinega prijatelja...Najino zivljenje se je spremenilo na boljse zato sem tudi najinemu prijatelju predlagala terapijo ciscenje in zascito duse...Hvala,enkraten si,vreden zaupanja.Samo tako naprej Damjan Lep pozdrav Karmen

blank

Jelka K.

Najlepša hvala Cesnik Damjan, da ste mi očistili blokade, ki jih ni bilo malo. Kar naenkrat sem družabna, hodim veliko na kavice, imam novega fanta, imam spet cilj v življenju, ki me navdihuje in sem že zelo dejavna na tem področju in vem, da mi bo uspelo. Prej tega ni bilo, nisem bila toliko družabna in tudi sreča v ljubezni je bila "pohabljena". Bila sem brez pravega cilja. Zdaj se je vse spremenilo. Hvala še enkrat, in ko bom spet začutila, da so blokade v meni, se vam javim. Lep dan vam želim!

blank

Čiščenje duše Hvala Vam, ker ste pomagali meni in celotni moji družini. Stanje v katerem sem bila večino časa mojega življenja se je zaradi Vas v zelo kratkem času izboljšalo. Po čiščenju sem spet pridobila zaupanje, stare zamere in strahovi pa so izginili. Definitivno se spet obrnem na Vas, ko bom potrebovala pomoč. Hvala za Vaš čas, prijeten pogovor in pomoč! V prihodnosti Vam želim veliko sreče, zdravja in osebnega zadovoljstva! K. R.

blank

Samo sodelovanje se mi je zdelo v redu, prav tako tehnika dela. Do zdaj (še) ne opažam nobenih sprememb pri sebi ali pa le-teh ne zaznam, verjamem pa g. Damjanu, da je naredil, kar je bilo potrebno. Srečno in vse dobro pri njegovem delu želim. Barbara

blank

Storitev: Duhovi, Čiščenje Duše, Čiščenje prostora. So stvari v katere ne verjameš če se ne zgodijo ravno tebi... Ko pa imaš izkušnje s paranormalnim začneš dvomiti o realnem svetu v katerega si celo življenje verjel.Takrat pride čas, ko iščeš rešitve.... Ker pa je ta tematika specifična težko najdeš nekoga, ki ti bo pomagal. Vesela sem, da si bil to ti, Damjan! Hvaležna sem, da si mi pomagal poslati duhove, katere sem imela v stanoanju v luč, ter da si mi zavaroval stanovanje, ter očistil blokade, ki sem jih imela. Resnično si zaupanja vredna oseba in zato bom tvoje storitve tudi priporočala ljudem, ki jih bodo potrebovali.

blank

Čiščenje duše in zaščita: Sodelovanje z Damjanom je bilo prijetno,za ucinke njegovih terapij je morda se malce prezgodaj podat oceno,vsekakor pa lahko recem,da se je nekaj premaknilo na bolje.

blank

Sporočilo: zelo sem zadovoljna , počutimo se vsi zelo dobro, opazne so pri vseh, ki jih je g.Damjan obravnaval velike spremembe, veliko pozitivne energije in sproščenosti, izginili so bolezenski znaki ,najbolj opazno je pri glavobolu. Zato se za vse g.Damjanu iz srca zahvaljujem in se še priporočam. Hvala in veliko uspeha še naprej pri vašem delu.

blank

Iskrena hvala za tako lepo izkušnjo. Z čiščenjem duše ste mi odprli nove poti in vrnili upanje ter optimizem. Dejansko sem se prerodila in ponovno zaživela, se vrnila sama vase in sem zelo srečna, radostna oseba, kar v svoji biti sem. Samo dobro in vsega lepega želim vsem. Hvala!

blank

Spoštovani ! Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna. Nekatere svari so začele delovati takoj. Ko opazla ta nenaden mir enostavno se čutiš svobodnega. Hvala Ti Damjan ! Veliko sreče na poslovni poti. Majda.

blank

Čiščenje duše z zaščito in prekletstvo po kolenih. Sem čisto druga oseba, vse negativne misli so izginile, Po končani terapiji sem v sebi začutila mir in imam veliko več energije. Življenje sem začela uživati na polno. Damjan hvala za vse.

blank

Iz srca se zahvaljujem Damjanu za vso pomoc, z ciscenjem duse sem cisto drugi clovek, koncno sem spet zacela ziveti. Hvala iz srca.

blank

Storitev: Čiščenja Duše Pozdravljen, Lahko le pohvalim vse kot celoto.Pristop, sama storitev in sploh moje počutje po vaši pomoči. Če bom še kdaj v težavah, se rav gotovo obrnem na vas. Lep pozdrav.

blank

Ob teh vrsticah,ki jih bom napisala,bi se ti Damjan iz srca  zahvalila za tvojo nesebično pomoč.Vem,da je bilo pri meni dosti blokad za počistit za vsa leta nazaj.Sedaj se počutim boljše,z več energije,z drugačnim pogledom,razmišljanjem,živim za ta trenutek.Hvala,ker si.

blank

Spoštovani Damjan. Ker sem imela  psihične težave, sem se odločila za Vašo storitev čiščenje duše. Bilo je več blokad iz različnih razlogov. Po čoščenju duše sem dobila zaupanje,  stanje se mi je izboljšalo in nekako sem zaživela bolj kakovostno. Če bo potrebno, se bom ponovno odločila za vašo storitev, ki je res kakovostna in meni nedoumljiva, glede na to, da imam že različne izkušnje. Seveda tudi sama skušam delovati čim bolj pozitivno. Damjan, res hvala za Vašo pomoč. Res sem vesela, da sem dobila kontakt z Vami. Lepo Vas pozdravljam.

blank

Pozdravljen Damjan, sama sem vas prosila za tri storitve. Čiščenje duše (zlati paket z zaščito) preklestva po kolenih ter prerokovanje. Dve sta zaključeni ena je še v toku, sem pa izredno zadovoljna z rezultati. Pogovor z vami je prijeten in človek ima občutek kot bi govoril s starim prijateljem. V prihodnosti vas bom sigurno še kontaktirala, prav tako pa tudi priporočila naprej. Hvala Damjan!

blank

Storitev: Čiščenje duše in zaščita Pozdravljen Damjan! prvo da se ti zahvalim za vse kar si naredil meni in mojemu fantu.najino počutje je fantastično,spremembe so ogromne…samo pozitivne.res hvala ti za čas ki si si ga vzel za naju..

blank

Hvala za vse kar ste storili zame in za mojo družino. Spet živim tu in sedaj, brez strahov, brez negativnih misli. Moje življenje je spet dobilo smisel. Odpirajo se nove življenske priložnosti, prihajajo novi ljudje in vse je lepo. Sonja B.

blank

Zadeva: Čiščenje duše Sporočilo: Moje življenje se je precej spremenilo po čiščenju duše. Vse se je umirilo. Stvari se odvijajo naprej. Hvala. Melita

blank

Čiščenje in zaščita duše, čakre Sporočilo: Dragi Damjan hvala ti kjer obstajaš,s tvojo pomočjo sem se znova rodila.Življenje semi je uredilo kot se spodobi.Hvala še enkrat če bom še kaj rabla pokličem.Pozdrav in objem iz Kopra od Jasmine.

blank

Storitev: Čiščenje in zaščita poslovnega prostora. Pozdravljen Damjan, pred enim mesecem si očistil moj salon in moram reči, da se od takrat vse počutimo veliko boljše, imamo več energije, več se med sabo pogovarjamo in se smejimo. K nam prihajajo stare stranke, vedno več je tudi novih obrazov, ki pravijo, da se pri nas počutijo zelo dobro. Sploh ne vem, kako naj opišem vse pozitivne stvari, ki se nam nekako nepojasnjeno dogajajo. Če se izrazim malo v žargonu, bom rekla samo " Damjan ti si zakon ".

blank

Zadeva: Pohvala Zelo sem zadovolna z delom gospoda Damjana pri različnih stvareh sva sodelovala in vedno mi je pomagal in  zadovoljna sem z njegovim delom!

blank

Čiščenje duše z zaščito 2x, čiščenje čaker, energetsko čiščenje prostora z zaščito, odklon duhov Sporočilo: So stvari, ki so me spremljale skozi živjenje odkar pomnim, potem pa so se zraven priključile še druge težave, katerih vzroka nisem dolgo časa odkrila niti z drugimi raznovrstnimi pomočmi, pa tudi učinek pomoči, zdravljen je bil kratkoročen, kakšen še celo neučinkovit, denar je pa kar kopnel. Ko sem opazila Damjanov oglas sem bila sprava zelooo skeptična, je to samo še en izmed množice, ki poskuša... ampak mi ni dalo miru in sem poslala povpraševanje. Sprva je bilo z moje strani precej zadržano, kar se je pa hitro spremenilo. Občutek je bil povsem drugačen kot pri vseh drugih. Toplino, ki sem jo začutila pri Damjanu je bila neverjetna. Kar je"obljubil" je tudi storil. Stvari so se dejansko začele premikati, spreminjati; seveda ni bilo čez noč. Kadarkoli ni bilo pričakovanih rezultatov, je poskusil še kaj drugega, dal mi je vedeti, da želi priti stvari do dna, da ne želi stvari pustitit na pol narejene. prav spomnim se ko je rekel: "Če pa še to ne bo delovalo bomo pa poskusili še s čem drugim." Opravila sva tudi čiščenje čaker, dejansko je bila narejena popolna prenova:) Po petih letih sem lahko noč normalno in celo prespala; bližnji so opazili razliko, povsem drugačno energijo, voljo do življenja. Začela sem ponovno živeti, spomin se je izboljšal, ponovno sem bila polna idej. Najbolj pa je bila vesela moja družinica, ki je dobila nazaj tisto pravo mami. Pomagal pa ni samo meni ampak tudi sinu; sam je rekel, da čuti in vidi, da nekaj ni v redu z njim; sama sem to vedela in sem bila presenečena, da je to sam začutil in izpostavil. Z njim je delal in se trudil najdlje, dokler ni bilo zaključeno. Po čiščenju prostorov se je energija v stanovanju spremenila, bolj se počutimo in funkcioniramo, tudi kreativnost je drugačna kot je bila. Hvaležna sem, da sem Damjana kljub slabim izkušnjam drugje, kontaktirala in mu brez slabih občutkov zaupala. Vesela sem, da tako dobri ljudje še obstajajo. Z veseljem bi ga brez slabe vesti še komu priporočila oz sem ga že:)

blank

Storitev: Čisčenje duše in zaščita. Zelo sem zadovoljen z tvojimi storitvami. Počutje Je dosti boljše, kot je bilo do sedaj,imam več energije, zdaj sem začel živet z polnimi pljuči. Počutim se tako, kot da bi z mene padlo 100kg. Hvala za vse Damjan.

blank

Hvala ker si tvoje delo, sposobnost, znanje je resnicno!

blank

Storitev: Čiščenje poslovnega prostora z zaščito in Čiščenje Duše z zaščito Zdravo, v mojem poslovnem prostoru se že kaže tvoj vpliv moči …stranke prihajajo iz pričakovanih in nepričakovanih virov…stare stranke se vračajo-ampak samo prijetne…tisti, ki so me izkoriščali grejo mimo mojega prostora s sklonjeno glavo-včasih z dvignjeno…jaz se počutim super, malo sem drugačna-sem se sprva ustrašila tega, sedaj pa vidim, da zopet postajam stara jaz, sem si všeč… Nekateri so se mi umaknili, na nekatere sem pozabila jaz…sedaj očiščena vidim ljudi čisto drugače…ljudje me prosijo, če se lahko pridejo k meni…sedaj sem na dopustu in vem, da najboljše šele prihaja… sem brez besed na razlago, kako stranke pridejo v moj salon HVALA HVALA HVALA

blank

Iskrena hvala za vso podporo in pomoč v težkih trenutkih, ki si nam jih kot družini pomagal prebroditi s svojim znanjem in izkušnjami. Skupaj smo se ubadali z magijo, čiščenjem duše, zaščito duše, energetskim čiščenjem prostorov in duhovi. Res nam ni bilo dolgčas, a smo s skupnimi močmi zmogli vse to. Končno dihamo spet s svojimi pljuči in smo vsak dan znova hvaležni za zdravje, ki si nam ga pomagal spet pridobiti, za energijo, da se lahko soočamo z novimi izzivi in za samo izkušnjo, ki nam je dala veliko potrditev, da čisto vsega res ne zmoremo sami, da imamo za to drug drugega, da si lahko pomagamo. Spet smo lahko odprli srca in začutili kaj pomeni zdravje in ljubezen. Neprecenljivo! V življenju se znajdemo v različnih okoliščinah bodisi zaradi svojih odločitev in poteka dogodkov, ki jim sledijo, bodisi zaradi česa iz davnine. Vendar je od nas odvisno ali se vstanemo, ko pademo ali ostanemo na tleh. In če imamo vsaj malo upanja, nam pomoč hitro pride na pot. HVALA DAMJAN!

blank

Rebeka V.

Zadeva: Čiščenje duše in zaščita , Duhovi Sporočilo: Vse čestitke in vse pohvale? Na novo sem se rodila? Damjan je naš rešitelj in angel !!!

blank

Storitev: Čiščenje duše z zaščito Pred kratkim mi je Damjan očistil dušo. Za enkrat lahko samo rečem, da se počutim bistveno bolje. V duši vlada večji mir, lažje sprejemam in s partnerjem se še bolje razumem. Tudi ljudje okoli mene se drugače (bolj pozitivno) pogovarjajo z mano. Mogoče so to samo malenkosti, so pa to malenkosti, ki meni zares ogromno pomenijo. Damjan želim ti srečno in zdravo 2016 in komaj čakam na ponovno sodelovanje

blank

Damjan je car!!! Njegove terapije so neverjetne.

blank

Storitev: ciscenje in zascita duse Ne vem kako naj se zahvalim, enostavno nimam besed s katerimi bi opisla to, kar ste naredil za mojega sina. Ze moja predhodnica je lepo povedala, ko vec ne ves kam in kako, ko zacnes tavati v temi in ti po glavi rojijo crne misli, ko se bojis dneva ki pride, ko gledas mladega cloveka, ki propada in se zgublja v danasnjem krutem svetu, sem vas nasla Damjan na fb.Bila sem skepticna priznam, ampak v tako hudi stiski, se clovek oprime vsake biljke, ni mi zal!Lahko recem, da se je ponovno rodil! Hvala je premalo, pa vendar Damjan, vi ste poseben clovek s posebnim darom, ze vas glas pomirja……Od srca vam bomo hvalezni celo zivljenje, ostajamo v kontaktu.

blank

Zadeva:Čiščenje duše Po približno 5 tednih od prvega kontakta, ko se je Damjan odločil, da potrebujem čiščenje duše se je stanje opazno izboljšalo, dobila sem službo. Najbolj pomembno od vsega pa mi je to, da sem v duši mirna, da imam spet želje v življenju in, da vidim cilj kateremu z lahkoto sledim. Hvala ti Damjan! anonimna, 45let

blank

Melita M.

Zadeva: Čiščenje duše Sporočilo: Zelo sem vesela za vašo pomoč. Hvala, da ste mi stali ob strani v najtežjih trenutkih. Zadeve so se lepo uredile. Trdno verjamem, da bo vse dobro. Še enkrat hvala za vso pomoč. Želim vam vse dobro, naj se vam vsa dobrota poplača. Melita

blank

Zadeva: Čiščenje duše in zaščita S storitvijo sem res zadovoljna. Hvala iz srca, ker si res pomagal moji hčerki. Stanje se je izboljšalo in napredujeva. In če bom kdaj potrebovala pomoč vem na koga se lahko obrnem. Hvala ker si. In veliko sreče, zdravja in uspehov ti želim.

blank

Ćiščenje duše in zaščita: Zahvaljujem se vam za vse,kar ste storili zame.Šele sedaj,ko se počutim kot prerojena, vidim kako sem toliko let tavala v temi.Srečna sem,da sem vas spoznala in me končno rešili bremena,ki me je uničevalo.Sedaj se pocutim kot bi izgubila 100 kg.Koncno spet diham,vse je postalo preprosto in enostavno. V meni vlada mir in sije sonce.Damjan še enkrat hvala za vse in hvala Bogu, da vas imamo.Vse dobro vam želim! Se slišimo.

blank

Čiščenje duše z zaščito in čiščenje poslovnega prostora z zaščito Naročila sem dve storitvi čiščenje duše in poslovnega prostora z zaščito.Sama storitev in sodelovanje z g.Damjanom mi je bila všeč in prav gotovo se v prihodnje odločim še za kakšnjo njegovo storitev.Kar se tiče rezultatov je zagotovo drugače in veliko lepše funkcionirati.

blank

Storitev: Čiščenje duše z zaščito Ko tavaš v temi in se iščeš, pride prav vsaka bilka, da se je oprimeš. Tako sem tudi jaz našla vašo objavo na fb in niti nisem oklevala. Takoj sem stopila v kontakt z vami in zadeva je stekla. Nekaj tednov je trajalo, počutila sem se iz tedna v teden bolje, komaj čakala, da sem vas slišala po telefonu in uspelo nama je. Počutim se ful lahko ampak ko enkrat spraviš to iz sebe ven, seveda z vašo pomočjo gre vse na bolje. Je pa res to šele začetek, zdej bo potrebno še marsikaj postorit. Iskrena hvala gospod Damjan, zato da ste in da pomagate. En lep pozdrav iz hladne Gorenjske!

blank

Čiščenje duše z zaščito. S storitvijo sem bila zelo zadovoljna. G. Damjan je zelo profesionalen in korekten. Sedaj se počutim veliko bolje. Najlepša hvala! Storitev toplo priporočam tudi vsem ostalim, ki se slabo počutijo in ne vedo zakaj.

blank

Zadeva: Svetovanje Sporočilo: Res sem bila zadovoljna s storitvijo in komaj čakam na naslednje rezultate☺

blank

Eva B.

Zadeva: čiščenje duše Sporočilo: Po terapiji se počutim bolj umirjeno sproščeno ...boljše spim sem spočita in polna energije.HVALA OD SRCA!

blank

Storitev: (Čiščenje Duše in Zaščita) V 5-ih tednih čiščenja mojega partnerja napredek je preprosto neopisljiv.Od zaprtega in ne dostopnega človeka ste naredili totalno probrazbo v odprtega in komunikativnega!!! Srčno upam da bo tudi tako ostalo! Se enkrat iskrena hvala za čudovito in uspešno delo! D.D.

blank

<span class="im">Pomoč pri blokadah (čiščenje duše) </span>Gospod Damjan je zelo prijazen.Zaenkrat še ni nekih sprememb,verjamem da še pridejo.HVALA LEPA ,Darja.

blank