fbpx

blankČiščenje Blokad


Čiščenje blokad je storitev, kjer očistim vse negativne in črne energije, ki se nahajajo v vaši duši. Lahko rečem, da ima skoraj vsaka oseba v duši nekaj, kar bi bilo dobro očistiti. Storitev  bo pomagala vsem, ki se želite premakniti naprej v življenju in narediti korak bližje k uresničitvi svojih ciljev. Čiščenje blokad je ZLATI PAKET izmed vseh mojih storitev, saj v postopku čiščenja resnično očistim vse negativnosti v vaši duši ter zaščitim. 

Terapija čiščenje blokad se  opravlja tedensko,  dokler ni popolnoma čisto. Tako lahko spremljam napredek stranke . Po končanem čiščenju me lahko stranka kadarkoli pokliče, da preverim ali je vse vredu.

Zakaj poteka postopek čiščenje blokad na daljavo?

Tako svoje delo opravljam že vrsto let in je zame najboljši ter najbolj učinkovit način. Na daljavo ima številne prednosti ~ nimate potnih stroškov, ne izgubite svojega časa.

Kaj se lahko nahaja v vaši duši?

V vaši duši se lahko nahajajo blokade, za katera ste odgovorni SAMI in prekletstva ali magija, za katera so odgovorni DRUGI ljudje. Ne glede na to, kaj se v duši nahaja, naredim vse, kar je v moji moči, da to odstranim s pomočjo terapije čiščenje blokad . 

Med drugim lahko v duši najdemo:

  • prekletstvo po kolenih;
  • ljubezenske blokade;
  • osebne zaščite, ki so bile narejene;
  • duhovne sposobnosti
 • pretekla življenja (preko vpogleda v pretekla življenja).

Zaščita Duše

zascita

Kaj je zaščita in kako deluje?

Zaščita duše je zaščita pred negativnimi vplivi in uravnava dušo človeku skoraj vsak dan, torej 24ur na dan. Ko je zaščita narejena , ni potrebno nositi obeskov, nakita itd. Glede na pričevanja strank imam dokaze, da ta zaščita deluje, saj oseba s slabimi nameni ni mogla prebiti ali priti v dušo.
Je dodatna storitev, ki jo opravljam ob postopku čiščenje blokad . V vaši duši zaznam, če se v njej nahajajo blokade, prekletstvo, magija in podobno. Tako lahko v samem postopku čiščenje blokad naredim zaščito duše, kar mi pomaga, da se duša hitreje čisti in je zaščitena. 

Katere so glavne prednosti zaščite?

  • razlika od drugih zaščit je takšna, da nekatere zaščite delujejo na vas tako, da ne prepuščajo dobrega in slabega ven iz duše, tudi vsa vaša negativna čustva, blokade in ostalo;
  • negativni ljudje vam bodo prenehali delati škodo ;
  • dovoljuje dobri energiji vstop v vaše življenje; 
 • hkrati boste lahko oddajali dobro energijo; (Nekatere zaščite so namreč narejene tako, da ne spuščajo dobrega v vaše življenje);

Kako vas bo zaščita duše varovala?

Vaša duša bo tudi po čiščenje blokad ostala čista. Zaščita vas bo varovala pred negativnimi vplivi. Zaščito je mogoče odstraniti le v primeru, da naletite na zelo dobrega izvajalca črne magije, ki vam mojo zaščito poruši. V tem primeru me je potrebno poklicati, da ponovno brezplačno pregledam.

blank

VSE STORITVE POTEKAJO NA DALJAVO....STORITVE (kliknite tu)
+