fbpx

blankReinkarnacija in vpogled v prejšnja življenja

Ali ste imeli kdaj čudne sanje o drugem življenju?
Ste kdaj čutili povezavo do osebe, ki je niste niti poznali?
Ali ste se kot otrok spominjali prejšnjih življenj?
Se vaš otrok spominja prejšnjih življenj?

Verovanje v reinkarnacijo

Prejšnja življenja so povezana z idejo reinkarnacije. Duša ali duh lahko po fizični smrti zapusti telo in kasneje začne novo življenje v novem telesu. To verovanje najdemo v hinduizmu, budizmu, ter v mnogih družbah po svetu v državah kot so Sibirija, Zahodni Afriki, Severni Ameriki in v Avstraliji.

Verovanje vključuje idejo, da imamo kot duša več življenj in zato tudi prejšnja življenja. Preko vseh prejšnjih življenj in sedanjega življenja se naša duša uči določenih življenjskih lekcij preko ponavljajočih življenjskih izkušenj. Učna lekcija duše se lahko ponovi preko več življenj.

Odkrijte svoja prejšnja življenja

Bi želeli zvedeti, kako ste živeli v preteklosti? Kdo ste bili? Kaj ste delali? Kako ste umrli? Za vpogled v prejšnja življenja se odločite, če vas že dalj časa zanimajo prejšnja življenja. Tudi določeni strahovi ali fobije iz tega življenja se včasih navezujejo na prejšnja življenja.

Kako poteka storitev vpogled v prejšnja življenja?

Storitev poteka na daljavo kot vse moje druge storitve. Na daljavo zaznam določeno število vaših prejšnjih življenj. Toliko prejšnjih življenj kot jih zaznam, toliko vam jih opišem (kaj ste delali, kakšna oseba ste bili,…)

VSE STORITVE POTEKAJO NA DALJAVO....STORITVE (kliknite tu)
+