fbpx

blankLjubezen in ljubezenske blokade

Ljubezenske blokade so tista negativna psihična stanja, ki se pojavljajo v partnerskem odnosu. Blokade si ustvarjate sami. Najpogostejši znaki blokad so: izolacija pred partnerjem in družino, zapiranje vase, nakopičena negativna čustva do partnerja, pogosti prepiri, itd. Ljubezenske blokade lahko očistite preko čiščenja blokad na daljavo (za ogled storitve lahko kliknete tukaj).  V tem postopku  očistim vsa negativna stanja, ki se nahajajo v vaši duši . Temu pravim ZLATI PAKET saj je marsikomu pomagal .

Miselne vzorce ljubezenskih blokad delimo na:

1.) ljubezenske blokade, ki so zavestne;
2.) ljubezenske blokade, ki so podzavestne.

Ljubezen in podzavestne blokade

Če imate veliko ljubezenskih podzavestnih vzorcev vas lahko ovirajo, saj se dejansko ne zavedate sami, da jih imate. Nanje vas lahko opozorijo ljudje, ki vas dobro poznajo, svetovalci, ki ima sposobnost videnja. 

Čiščenje ljubezenskih blokad

Ljubezenske blokade se čistijo s pomočjo terapije čiščenje blokad . V postopku čiščenja vaše blokade vidim in zaznavam. Po čiščenju duše opišem, katere blokade se nahajajo v duši. Postopek terapij se ponavlja večkrat, dokler niso blokade popolnoma očiščene. 

Pri blokadah pomaga delo na sebi, meditacija, negovanje dobrih misli, telesna vadba,… Takšno prakso je priporočljivo izvajati redno dalj časa, za želene učinke. Težava se pojavi takrat, ko sami kljub redni praksi ne zmorete odstraniti blokad, saj jih sami težko prepoznate. Ker se svojih blokad ne zavedate, ne veste kaj se dogaja z vami. Blokade je potrebno prepoznati, šele nato se lahko odstranijo. V tem primeru vam bo v pomoč storitev čiščenje blokad na daljavo, kjer boste ugotovili, kakšne blokade se nahajajo v vaši duši.

6 najpogostejših blokad v vašem življenju:

  • izolacija od partnerja in družine/ hladni odnosi;
  • agresija in sovraštvo do partnerja;
  • dolgoletne finančne težave in skrbi;
  • mislite, da ne morete dobiti službe;
  • blokade v ljubezenskih in prijateljskih odnosih;
  • strah pred sodbami in mnenji drugih
  • in še mnogo drugih.

VSE STORITVE POTEKAJO NA DALJAVO....STORITVE (kliknite tu)
+