fbpx

blank

9 Simptomov duhovnega razsvetljenja

duhovna

Duhovno razsvetljenje ali prebujanje zavesti nastopi takrat, ko je posameznik v tem življenju (ali v prejšnjih življenjih) šel skozi obdobja, katera so ga spremenila, preobrazila… Prebujanje zavesti in osebnostna rast je lahko pomemben cilj, ki ga lahko izkoristimo v našem življenju.

9 najpogostejših simptomov

 1. V življenju se vam pojavljajo tako imenovani »Sinhronizirani dogodki«, ki vam veliko pomenijo. Sinhronizirani dogodki so tisti dogodki, katere tudi imenujemo srečna naključja ali ko ste ob pravem času na pravem mestu in srečate prave ljudi. Ti dogodki vas usmerjajo v pravo smer ali vam nudijo pomembne vpoglede v prihodnost.
  Preberi tudi: Kako doseči srečo?
 2. Intenzivne in boleče življenjske spremembe, ki jih ne morete pojasniti in tudi ne veste, kako se boste iz njih rešili. (Tako ste prisiljeni pogledati vase, da najdete odgovore, ki jih iščete. Vedite, da je beseda »sprememba« le olikan izraz za »izgubo«)
  Preberi tudi: Depresija, Ljubezenske blokade, Blokade, Čiščenje Duše
 3. Intenzivna notranja kontemplacija (analiza prepričanj, ki jih imamo o sebi, drugih ljudeh in o življenju). Sledi ji sprememba vaših prepričanj. Zbujali se boste ob treh ali štirih ponoči ter razmišljali o vsakdanjih dogodkih, ki jih ne znate pojasniti z sedanjimi prepričanji.
 4. Pogosto prejemate »skrivna sporočila« od ljudi, ki se sploh ne vedo, da vam le te “izdajo”. (Če bi vedeli bi namreč lahko dvomili v svojo komunikacijo in dejanja)
 5. Ena in ista zadeva (ponavadi nenavadna) se vam ponavlja 2 ali 3 krat zaporedoma, v relativno kratkem časovnem obdobju, recimo v 24 urah. (Zagotovilo, da te dogodke zares opazite)
 6. Zbujate se sredi noči ter čutite intenzivno zmedenost (To pomeni, da so vaša prepričanja pod globoko analizo. Preden postanete prepričani v novo razsvetljeno stanje, se boste brez dvoma morali prebiti skozi obdobje intenzivne zmedenosti).
  Kako lažje odpraviti stare negativne miselne vzorce? Preberi več: Čiščenje duše
 7. Sinhronitetni dogodki, ki so vam v korist. (Dogajati se bodo začeli takrat, ko boste dlje časa sledili svojemu notranjemu vodstvu)
  Preberi več: Intuicija
 8. Intenzivne, žive sanje, za katere se vam dozdeva, da vas vodijo v pravo smer. ( Dlje kot ste v procesu, bolj jasne bodo sanje)
  Povezano: Lucidne sanje
 9. Zalotite se, da se veliko pogosteje smejite. Če izkušate enega ali več od zgoraj opisanih znakov pomeni, da skuša vaš višji jaz oziroma vaša duša vzpostaviti stik z vami. Vaša duša je tudi igriva in vam privošči, da uživate med procesom razsvetljevanja.

Zapomnite si, razsvetljenje ni odvisno od tega, koliko sreče ste v življenju imeli. Odvisno je predvsem od tega v koliki meri ste pripravljeni zapustiti svojo cono udobja za plemenit namen osebne in duhovne rasti. To je pomembno, saj vaša osebna rast pripomore k kolektivni zavesti človeštva,… Zapomnite, da ti znaki in simptomi niso le simptomi ampak so vam v pomoč k vaši duhovni rasti .

VSE STORITVE POTEKAJO NA DALJAVO....STORITVE (kliknite tu)
+