fbpx

blankPartnerski odnosi in kompromisi

Partnerski odnosi in Venera

Partnerski odnosi. Tehtnica, ki ji vlada planet Venera je znamenje harmonije in ravnovesja v odnosih. A večna težava Tehtnice je, da želi doseči ravnovesje preko vseh svojih meja in načel. Vsa psihologija Tehtnice je opisana v spodnjih točkah, kjer je opisana težava, ki se pojavi v romantičnih odnosih.

Venera predstavlja vaš odnos do partnerja ter kako sklepate kompromise in se prilagajate v razmerju. Pogosta vprašanja: Ali sem se prilagodil/a partnerju do te mere, da sem pozabil/a na lastne želje in potrebe? Ali sklepam premalo/preveč kompromisov? Ali se podrejam v razmerju ali obratno? Ali nadvladujem partnerja ali obratno?
Lahko preberete več:

Čiščenje blokad (zlati paket),
Zaščita pred negativnimi vplivi,
Skrivnost sreče,
-Ljubezenske blokade

Partnerski odnosi ~ zakaj partnerski odnosi “razpadajo”:

  1. Na začetku partnerskega odnosa se prilagajate partnerju in želite izpolniti vse partnerjeve želje in potrebe. To počnete z dobrim namenom in z željo, da vas partner vzljubi. Želite biti ljubljeni ter se želite počutiti koristni in pomembni. Pozabite na svoje potrebe, saj ste osredotočeni le na partnerja. Ali obratno. Vaš partner je pripravljen storiti popolnoma vse, da bi vam ustregel. Popolnoma pozabite, da imate tudi vi želje in potrebe. Svojih želja ne izražate jasno in razločno. Samih sebe še ne poznate tako dobro, da bi vedeli, katere kompromise lahko sklepate in katerih si res ne želite sklepati.
  2. Nikomur ne boste naredili usluge, če se boste na začetku partnerskih odnosov preveč prilagajali in programirali partnerja na vedenje, da vas nič ne moti. Ker resnica je, da ste globoko v sebi nezadovoljni. Prestopili ste svoje lastne meje. Niste poslušali sami sebe. Bili ste zaljubljeni in zaslepljeni. Iluzija zaljubljenosti ne traja večno. Na koncu šteje le dober odnos, spoštovanje in dobra komunikacija.
  3. Osvojili ste veščino prilagajanja in kompromisov v partnerskih odnosih (Venera/Tehtnica). Razdajali ste se in vse ste vložili v partnerski odnos.
  4. Mislite, da ste naredili vse za partnerja ter da bo takšno razmerje tudi vas osrečilo.
  5. Eden izmed partnerjev postane nezadovoljen in nesrečen v ljubezenskem razmerju. Zdi se mu, kot da ga partner ni nikoli poslušal. Želi končati razmerje. A ne zaveda se, da sam ni dovolj jasno izražal svojih želja. Pretvarjal se je, da je srečen, ko v resnici ni bil srečen. Ta partner se mora zavedati, da se je potrebno potruditi za bolj jasno komunikacijo s partnerjem. Mora se naučiti izraziti, kar mu leži na duši. Mora izraziti svoje želje. Le tako bo partnerski odnos lahko trajal dlje časa.
  6. Predvsem ženske bi se morale naučiti, kako pristopiti do partnerja, da bodo zadovoljile svoje »zapostavljene« potrebe (želje, interese,…). Če ženska ne bo poudarila pomembnosti svojih prošenj partnerju, partner ne bo mogel vedeti, katera njena prošnja je zares pomembna. Neuresničene potrebe se bodo nabirale, dokler ne bo enemu izmed partnerje »počilo« (ženski ali moškemu).»Če ne osrečimo samih sebe, tudi drugih ne moremo.«
  7. Ženske, v času retrogradnega cikla Venere se vprašajte : Katere so vaše nezadovoljene potrebe? Kdaj in zakaj ste pozabile na svoje potrebe? Ali zmeraj pritegnete podobnega partnerja? Ali ste bile prizadete v preteklosti? Ali znate partnerja opozoriti na pomembnost svojih želja? Raje kot, da se osredotočate na psihološko dramo povezano s težavo se pogumno soočite s težavo takšno kot je. Partnerski odnosi bodo tako prijetnejši.

VSE STORITVE POTEKAJO NA DALJAVO....STORITVE (kliknite tu)
+